Få tak i en lampe!

Det er enkelt å få tak i en god taklampe, det er det ingen tvil om. Men selv om den er god trenger det ikke å bety at lampen er av høy kvalitet eller spesielt fin. Da trenger man handle hos de beste. Taklamper er nemlig noe for seg selv. De henger i taket, men skal gi et godt inntrykk fra undersiden. Derfor må dekoren være nedover. Et lyspunkt festes til taket, hvor det er et oppheng for taklamper, og rundt det festes en skjerm eller bue. Slike taklamper er flotte å se på og gir en god lyskilde for rommet. Men det finnes også andre typer som både kan trekkes ned eller som er store lysekroner man kan ha i en trappegang eller over et spisebord. Taklampen skal være selve hovedlyset i et rom.

Moderne lamper for tak-oppheng

I korridor eller gang kan det være aktuelt med spotter av lys, noen er integrerte i taket, mens andre har oppheng i taket. De er veldig smarte, fordi man kan stille inn lys-retningen slik man vil, slik at enkelte deler av rommet blir fylt med lys. En tre-armers taklampe, kan gi lys til flere steder samtidig, og i en lang gang kan man henge opp flere slike.

Stilrene ringlamper passer utmerket til små rom enten det er soverom, bad eller en bod. Det er litt stilig å ha det samme merket overalt, slik at det går igjen en viss stil i rommene. Det kan for eksempel være en støpt taklampe med fine mønster og flotte farger som gir et klassisk preg. Ellers en fargerik lampe med blomstermønster. Mulighetene er mange for dem som vet hva de vil ha.

Taklamper med skjerm

Det finnes også taklamper med skjerm. Noen er helt sylindriske i formen, med utførelse i tekstil. De kan gi en slags retro look på rommet, og det er veldig stilig og er med på å framheve en minimalistisk stil. Se et stort utvalg av taklamper på Lampemesteren.

Andre igjen har en glasskuppel som gir et hvitt lys som er veldig fint i et avdempet miljø. Flott til en sen film-kveld foran tv-en.

Videre har man lampeskjermer som er i kjegleform for å spre lyset jevnt utover rommet, og som kan trekkes ned for å øke lysstyrken.

Flotte henge-lamper i messing eller krom gir også et spesielt uttrykk og dersom man er flink med interiør, kan gi et utrolig spennende og flott værelse. Det er moderne lamper i alle mulige fasonger og farger til dem som vet hva de vil ha.