Informasjon om Safarireisen

Før man reiser av gårde for å utforske det spennende Sør-Afrika, så er det lurt å ha god orden på noe først. Sørlige Afrika byr akkurat på den spenningen og magien som de reisende som reiser dit vil ha, men det er lurt å sørge for at spenningen og magien skjer på safarituren og ikke i passkontrollen fordi visumet ikke stemmer. Det er lurt at visum, valuta og flyreise er på plass før det legges ut på en slik langtur. Er ikke informasjonen her tilstrekkelig, så er Nyati tilgjengelige for de spørsmål som måtte dukke opp i denne forbindelsen både på e-post og på telefon eller besøk nettstedet her. Nyati svarer mer enn gjerne og setter pris på å kunne være tilgjengelige. Du kan nå dem på e-post [email protected] eller telefon 21611621.

FAQ-en på sidene er både oversiktlig og informativ, og den gir svar på spørsmål som om man trenger visum og vaksiner. Du vil videre få informasjon om det er lurt med spesielle reiseforsikringer, hvilken valuta det opereres med praktiske detaljer rundt pass og reiseopplysninger. Også enklere spørsmål som hvilke klær det er lurt å pakke og om det er en tidsforskjell eller ikke, besvares. Det er også lurt å orientere seg om de forskjellige landene ved å lese detaljert informasjon om landet som Nyati har samlet opp på nettsidene sine. Sørlige Afrika består av flere land og kravene til visum er forskjellig fra land til land. Det er lurt å ha lest seg opp på kravene til innreisende til akkurat de landene som inngår i rundreisen. Er du godt forberedt før din ankomst vil du kunne slappe av og konsentrere deg, først og fremst, om det opplevelsene du kom for. Da vil magien og spenningen dukke opp nettopp der den skal – i møte med den vakre og flotte naturen, i å se de ville dyrene og i å oppleve kulturen.

For hva er det ikke som kjennetegner Afrika mer enn de storslåtte, unike dyrene som har beundrende blikk fra hele kloden. I mange kretser snakker man ofte om «The big 5». Den afrikanske elefanten, bøffelen, løven, nesehornet og leoparden. Nyati har tatt for seg enda flere aspekter om våre vakre venner i naturen og opplevelsene står i kø ved ankomst Afrika. Velkommen til safari!