Inspirerende på nettet

Innredning er et emne som opptar veldig mange. Det er bare å se på de mange interiørblader som fyller hyllene hos Narvesen og som ligger spredd ut på folks salongbord. I motsetning til mange andre tidsskrifter så lever de relativt gode dager fordi de er så mange som interesserer seg for design og innredning og som elsker å få impulser fra vakre og påkostede magasiner. Men selv om de aller fleste fremdeles benytter magasiner til å la seg inspirere så er det stadig flere som velger å gå på nettet fremfor i butikker når man skal handle. Derfor har konkurransen blitt tøff blant de etablerte nettbutikkene.

En av de som seiler i medvind er imidlertid www.cahetu.no som ble etablert her i landet for ikke så lenge siden. Etableringen var en konsekvens av at det danske modernettstedet hadde trukket til seg et stort antall entusiastiske norske kunder som åpenbart liker produktene som formidles og trives i nettbutikken.

Nettstedet cahetu.no har et veldig tydelig personlig preg og det skinner gjennom at de to som driver det – mor og datter forøvrig – brenner for det de driver med. For det blir lagt betydelig vekt på kvalitet, ikke bare i produktene, men også i nettstedets oppbygging og design, så vel som i bestillingsrutiner og ordreekspedering. Det siste er ikke minst viktig ettersom den vanlige nettkjøper med tiden er blitt vant til og krever topp kvalitet når det gjelder rask, sikker og billig ekspedering av ordre. At kundene er tilfredse og takknemlige for det svært personlige servicen de får på dette nettstedet kommer klart frem av alle de positive omtaler de får av kundene sine.

Et digert produktspekter

Produktene man kan kjøpe på cahetu.no spenner over et imponerende spekter. Her er det godsaker til hvert eneste rom i huset fra produsenter både i og utenfor Norden selv om de aller fleste er danske. Så er da også Danmark et av de ledende land i verden når det gjelder boligdesign. Det har landet faktisk vært i snart hundre år. Bare tenk på store designere som Poul Henningsen og hans lamper og Arne Jacobsen som erobret verden med sine møbler (ikke minst Egget), bestikk og andre innredningsdetaljer.

Ta en titt på listen over leverandører som du finner på cahetu.no så blir du garantert imponert og klikk deg videre til de mange lekre produktene som er å finne i denne nettbutikken. Å «rusle rundt» i cahetu.no er ikke bare inspirerende, men trigger også handlelysten.