Safariens opprinnelse 

Safari betyr «en reise» på swahili og som vi kan se på som en turistreise for å se og oppleve de ville dyrene på savannen. Savanner er jordas største biomer, hvor ansamlingen av dyr og planter er i samsvar med det miljøgrunnlaget som fins der. Her dominerer gresset, men det er trær spredt utover savannen. Mangfoldet av de store planteetende pattedyrene er utbredt, som elefant, bøffel, impala og så videre, og det er de ville dyrene som ofte er en opplevelse å få sett i sitt naturlige element. Rovdyrene er ville og farlige, slik som løven, leoparden og geparden. Åtseletere finnes også, hyenen. 

Nyatis safari 

Nyati har håndplukket en rekke destinasjoner og unike opplevelser for sine turister, med base på den berømte Nyati Safari Lodge, hvor man kan komme å få servert de mest uforglemmelige måltider, se ut over Olifant River eller bare slappe av i bassenget eller på greenen. 

Se gjennom kolleksjonen som Nyati sin hjemmeside har satt opp for deg, og reisen er så godt som ferdigbestilt. Fantastiske bilder, og skreddersydde opplegg for deg og dine. Dere kan velge et luksussafari hvor lodgen er deres base og dere foretar daglige utflukter fra denne hver dag. Dere kan kombinere oppholdet på lodgen med utflukter til Cape Town, eller Garden Route. Er du en vinelsker, kan turene til Stellenbosch og Vinlandet være fristende. Vil du oppleve noe helt annet, kan safarien kombineres med fornøyelse i Sun City. Vil du oppleve et av verdens vidunder, kan dere kombineres safari med reise til Victoria Falls. Eller du kan velge å ta med familien til Mauritius. Uansett hvilke destinasjoner du velger, så vil dere ikke angre ett sekund. Det er så langt fra det man kommer av norsk eller skandinavisk natur.  

Finn din safarireise her

Bestilling 

Dersom dette er noe for deg, eller om du har familie, så kan dere velge å reise som familie, eller i større grupper.  I samarbeid med Wikstrøms verden kan man få god informasjon om reiseruter, priser, forbehold man må ta før reisen og andre ting man lurer på. Her får man god hjelp og smarte tips før avreise. I Norge er det Gardemoen som benyttes som avreiseflyplass. På hjemmesiden kan man laste ned katalogen og se video av Nyati Safari Lodge. 

Oppsummering 

En slik reise er kanskje noe man har drømt om i mange år og spart deretter og kanskje det er akkurat din tur til å få denne drømmen i oppfyllelse. Det er derfor viktig at man setter seg godt inn i alle aspekter med en slik feriereise og at man vet hva man begir seg ut på. Uansett vil du få all den informasjonen du trenger gjennom nettsiden til Nyati safari reiser. Vil du derimot avvente litt og se hva som dukker opp, kan man tilmelde seg for så å motta nyhetsbrevene. Det er helt klart at denne måten å feriere på har kommet for å bli, og det er hele tiden en utvikling på området.  

Påmelding av nyhetsbrev gjør du nederst på hjemmesiden. God reise!