Star Wars sengetøy

Star Wars sengetøyet vil passe perfekt på et hvilket som helst barnerom, det er flere forskjellige design og motiv å velge i mellom men felles for de alle er at de vil være et blikkfang når man kommer inn på rommet. Star Wars sengesettene kommer i normale størrelser og har slitesterkt trykk som tåler vask og stadig bruk. Dersom barna eller en selv er en Star Wars tilhenger så vil garantert et av disse sengetøysettene vekke glede og entusiasme samtidig som de er dekorative og vil gjøre senga synlig i rommet. Star Wars sengetøyet er veldig populært og det går også an å kjøpe matchende klær og andre Star Wars gadgets til gutterommet dersom man ønsker det.

Populære Star Wars produkter

Det er mange Star Wars produkter som er attraktive for fansen og kanskje spesielt Star Wars gensere og Star Wars t-skjorter er noe av det fansen er aller mest glad i å bruke for å vise at de er ihugga Star Wars fans. Star Wars klær kommer med typiske motiver av karakterene fra filmene eller andre ting man kjenner enkelt igjen som romskip eller våpen av forkjellig slag. Det er blitt produsert svært mye forskjellig Star Wars gjenstander slik at alle typer av fans vil finne kunne det de leter etter på nettet.

Star Wars kostymer

Det er flere av karakterene fra filmene som har svært populære kostymer som folk bruker når de skal på temafest eller karneval. Darth Vader for eksempel som er den mørke sidens leder er det mange som liker å kle seg ut som. Helt i svart med svart kappe og den karakteristiske hjelmen så kan man faktisk møte opp og folk vil ikke være sikker på hvem du egentlig er engang. Om man klarer å gjøre til stemmen sin slik at man kan snakke slik som Darth Vader gjør i filmene kan du faktisk være mystisk gjest i selskapet lenge før noen finner ut av hvem du er.

Det Star Wars kostymet som er kanskje aller mest brukt og populært er Stormtropper kostymet. De hvite og sorte soldatene som man ser i flere av Star Wars filmene. I likhet med Darth Vader kostymet bruker også Stormtroppene hjelm så også i dette kostymet kan man være ganske så anonym dersom man ønsker det. Ettersom disse kostymene er laget i mye hardplast er det kostymer som kan brukes om og om igjen. Dersom man ønsker noe litt annet kan man for eksempel kle seg ut som Anakin Skywalker eller Prinsesse Leia, de fleste Star Wars kostymene er tilgjengelige til barn og voksne i flere størrelser.

Star Wars filmene

Det er foreløpig laget hele 7 Star Wars filmer og serien av filmer startet i 1977. George Lucas er hjernen bak det hele og hans plan var å starte omtrent midt i filmserien for å gripe publikums interesse for deretter å bygge opp om historien i for og bakkant. Dette har han lykkes med så til de grader og det er hundretusenvis av Star Wars fans over hele verden.