Morsomme ideer til dates

Det å finne den perfekte date er ikke alltid like lett. Kanskje er det deres første date, eller kanskje har dere vært på utallige dater tidligere og du begynner å gå litt tom for ideer? Uansett hva det skulle være så har vi funnet frem to gode tips til en morsom og litt annerledes date.

Hvor gode er dere til å samarbeide?

Dersom du ønsker å sjekke hvor gode dere er til å samarbeide, samtidig som dere får en supermorsom date, da kan det være en ide å sjekke ut Fangene på fortet eller Escape Room. Mange forbinder nok dette med aktiviteter man normalt gjør med en vennegjeng, men dette kan også være en super date og ikke minst en date dere begge kommer til å huske. Avslutt daten med å spise middag eller ta en øl i nærheten. Vipps så har dere en spennende date der dere får gjort noe litt utenom det vanlig.


Hvem av dere er best på ski?

I Norge må man jo nesten nevne en ski-date. Det er kanskje ikke det mest normale daten, men dersom dere finner dere et koselig sted å gå så kan dere skravle mens dere går en god tur på ski. Kanskje har dere en hytte dere kan låne i tillegg slik at daten blir en liten weekendtur? Uansett så er en skitur en super måte å bli godt kjent med hverandre og ikke minst er det en litt annen type date enn det du er vant til. Om dere har lånt eller har en hytte så kan dere avslutte daten med en romantisk aften med middag og litt ekstra kos. Kanskje har du til og med funnet frem noe ekstra lekent du har i nattbordskuffen. Om du ikke har noe morsomt å by på fra før så frykt ikke, du kan også finne den her.