3 ting du kan bruke bitcoins til 

I dag kan man ikke unngå å  ha hørt om det globale valutafenomenet Bitcoin. Bitcoin er en elektronisk valuta, som ikke eies av noen. Verdien bestemmes helt enkelt etter etterspørsel, på samme måte som med boligmarkedet. Bitcoins var lenge forbeholdt dataeliten, men er nå blitt mer tilgjengelig for helt alminnelige mennesker. Det er mye som tyder på at kryptovalutaen, som mange spådde ville bli en forbigående dille, er kommet for å bli. Det er kommet flere og flere bruksmuligheter for bitcoins, og her forteller vi deg tre av de mest essensielle. 

 

Bruk Bitcoins til netthandel 

Det mange ikke vet er at man nå kan bruke bitcoins som betalingsmiddel i flere nettbutikker. Dette gjelder både norske og utenlandske butikker, og det er et tegn på at denne tendensen kommer til å spre seg i nærmeste fremtid. Hvis du er en av dem som har skaffet deg gratis bitcoins gjennom mobil- eller onlinespill, kan du altså bruke dem til å handle på nettet. 

 

Invester dine bitcoins 

En annen løsning hvis man vil bruke bitcoins, er nettopp ikke å bruke dem, men å investere dem smart. Det er mange som velger å kjøpe og selge bitcoins. Valutaen har vært gjenstand for både astronomiske topper og nedturer, men hvis man investerer riktig kan det være mye penger å hente. Det er alltid lurt å sette seg grundig inn i software, hvis man for eksempel vil bruke en bitcoin robot til å investere pengene. Her kan du lese en anmeldelse av det brukervennlige verktøyet Bitcoin Billionaire, og komme i gang med å investere dine bitcoins. Det er ingen som er garantert å tjene penger på investeringer, så husk aldri å investere mer enn du potensielt sett har råd til å miste.  

 

Kjøp reise med bitcoins 

Det finnes også reisebyråer og flyselskaper som tar imot betaling i bitcoins. Derfor kan du bruke bitcoins, neste gang du skal booke en reise!