Hvor skal jeg reise i sommer?

Store deler av verden er fortsatt preget av Corona krisen, og sommeren 2020 vil derfor bli litt annerledes enn den pleier. Det er likevel gode muligheter til å få en god sommer, med minnerike opplevelser for store og små. Les med her, for inspirasjon til reisedestinasjoner sommeren 2020. 

Hold ferie i Norge

Heldigvis så bor vi i et av verdens fineste land, med en natur som bugner av ekstraordinære opplevelser. Du kan derfor få en fantastisk naturferie i eget land, denne sommeren. Uansett om du er mest til vandring i fjellet, skjærgårdsidyll med båt eller midnattssol i Nord, så er er muligheten der. For mange vil bilen være det beste fremkomstmiddelet denne sommeren, både for å unngå smitte og fordi du har friheten til å reise der hvor du har lyst. Hvis du og familien tar teltet med i bagasjerommet, så kan dere reise på oppdagelsestur i Norges natur. Norge er et langt land, hvor det er stor avstand fra sør til nord. Når man typisk reiser til syden hver sommer, så er det ikke engang sikkert at man har sett store deler av sitt eget land. Hvis du er en av mange som ennå ikke har besøkt Nord.Norge, så er sommeren 2020 en gylden mulighet. Det er viktig at du holder deg oppdatert på seneste nytt, nordpå er den beste kilde til nyheter www.ranaposten.no. Det er alltid viktig å få nyheter med en lokal vinkel, da det er dette som er mest relevant for en, spesielt denne sommeren.

Ferie i Danmark

Flere og flere land begynner forsiktig å åpne grensene igjen, et av de landene som nordmenn kan reise til i sommer, er Danmark. Det er viktig at du undersøker hvilke regler som gjelder for ankomst til landet, og er innstilt på at det fortstatt er begrensninger i forhold til normalen. Det er f.eks. ikke sikkert sommerland og forlystelser opererer som de pleier. Hvis du foretrekker å bli i Norge over sommeren, så kan du finne inspirasjon til feriedestinasjoner i Norge, her. 

Husk å passe godt på hverandre, ved å holde avstand og god hygiene. Mange nordmenn har gitt uttrykk for at ferien skal brukes i naturen, dette gir god mening, da vi har massevis av natur, så det er god plass til oss alle sammen. God sommer!