Sexleketøy og we-vibe

Noe av det morsomste her i livet er sex. Det er en deilig måte å bruke tid sammen med en annen person, flere andre personer eller alene. Sex er noe alle har og noe alle ønsker. Mengden av sex kan variere fra person til person. Det er også slik at ikke alle ønsker å ha sex med andre hele tiden, slik at alene sex kan være godt og fint for mange. Sex med seg selv er en fin måte å slappe av på, bli bedre kjent med sin egen kropp og en mulighet til å ta ting i sitt egent tempo. Det kan fort bli litt stress og litt kleint å ha sex med en annen person. Sex krever tillit og det kan fort bli litt skummelt og gi en annen person innsikt i det mest private av tanker og ønsker.

We-vibe er et kanadisk selskap som fokuserer på å lage sexleketøy av høy standard. Selskapet fokuserer på godt sex for enkeltpersoner og god sex sammen som par. De fokuserer på at leketøyene skal ha pene former og at det skal være av god kvalitet. Design og kvalitet er noe av det viktigste dette selskapet fokuserer på. We-Vibe selges her.

We-vibe er veldig flinke til å integrere teknologi i leketøyene sine. Man kan koble leketøyene til mobiltelefon og til andre enheter. Dette gjør det morsomt å styre enhetene fra andre steder. Man ser ikke rar eller merkelig ut hvis man bruker telefonen. Selskapet tilrettelegger derfor til at man kan ta med sexleketøy ut av soverommet og bruke det når man er ute i parken, på stranden eller på restaurant. Partneren kan ta leke med sin mobil og skru på eller forandre tempo på vibratoren som da er inne i henne. Dette kan være en veldig opphissende lek og ganske sexy måte å leke med hverandre på.

We-vibe har vært veldig flinke å tilrettelegge for slike leketøy for par og for alene lek. Selskapet selger leketøy som dildo, den kjente kaninen, analkuler, bekkenbunnskuler, analplugg og vibrator for begge. Alle disse leketøyene kan kobles til mobil eller annen type fjernstyring som gjør at man kan sammen eller alene sture leketøyene uten at man må justere eller ta på selve leketøyet. Det kan være fint å leke med mobilen når man har sex enn å prøve å komme til akkurat der man koser seg sammen. Hvis man liker sex og lek er disse de ultimate lekene.